תג על האות י' עבור בד"ק חי"ה

שאלה:

בס"ד בר"ה
שלום וברכה.
כידוע שנוהגים לתייג את אותיות בד"ק חי"ה עפ"י המבואר בזוהר ובכתבי האר"י. רציתי לדעת, כאשר כותבים בכתב האריז"ל האם צריך הוסיף תג על האות י' מלבד העוקץ השמאלי העליון שלה, או שמא העוקץ עצמו הוא התג של בד"ק חי"ה. באם ישנה מחלוקת בנושא, אשמח אם תוכלו לפרט מיהם בעלי הדעות העיקריים לכל שיטה.

בתודה מראש.

תשובה:

למיטב ידיעתי אין מחלוקת בדבר והתג העליון הוא היחיד באות י' ואין צורך בעוד אחד.