בקשת מחילה על עבירה שבין אדם לחבירו

שאלה:

יש לי שאלה בעניין עבירה שבין אדם לחברו ובקשת מחילה
היום אירע לי, שחניתי את הרכב על המדרכה, כיון שיש לי תג נכה (האוטו הוא של סבא שלי). והיה בצמוד למדרכה רכב גדול של נכה, וכנראה חסמתי אותו, ולא אפשרתי לו לעלות לרכב. כשחזרתי הוא צעק עלי שחסמתי אותו והשארתי אותו בקור. כמובן שהתנצלתי מאד מאד, אמרתי לו שהוא צודק וכו' וכו', וביקשתי ממנו שימחל לי, והוא אמר לי שה' צריך למחול לי (נראה לי שאמר לי שאיני צריך למחול אבל ה' צריך למחול, אך אינני בטוח), וכן על זה הדרך. ואז הוא רצה לעלות לאוטו, אז נסעתי.
השאלה היא, מה אני צריך לעשות? האם אני צריך לבקש מחילה אחרי מה שביקשתי? כי הוא לא אמר מפורש שהוא סולח, וגם הוא לא ממש לגמרי התרצה (- זאת אומרת שעדיין היה לו כעס). ואם אני צריך לבקש מחילה, מה עלי לעשות? כיוון שאני לא יודע מי זה ולא נראה לי שיש דרך להשיגו.
אשמח מאד אם הרב יענה לי. אני מאד מוטרד מזה!!!

תשובה:

הכל בסדר גמור, וגם הוא בעצם מחל אבל עוד לא נרגע בשעת מעשה, ןעכשיו הוא בטח כבר רגוע, ולהבא יש לשים לב היטב שחונים במקום שאינו מפריע לאנשים אחרים. אין צורך להיות מוטרד מעבר לכך, קורה וביקשת את סליחתו בצורה יפה.

ערב טוב.