אמירת דברים שבקדושה

שאלה:

מי שבאופן אישי סובל מטפטוף של טיפות
מי רגליים/שתן לאחר הטלת מי רגליים/שתן.

במקרה שיש רטיבות של טיפות במכנסיים עצמם כאלו שאפילו נראות כלפי חוץ-
יש בעיה לכתחילה בעיה באמירת דברים שבקדושה כולל אלו החמורים שבהם כמו קריאת שמע ושמונה עשרה?

יש הבדל בין אשכנזים לספרדים בשאלות אלו?

תשובה:

אם זה נראה בחוץ זו בעיה, אבל אם לא אין בעיה. אני מכיר אותך שיש לך קושי נפשי בנושא הזה על כל המכלול שבו, ולפי דעתי חובה לטפל בזה באופן מקצועי על ידי מומחה לocd ולכן אני קובע ברורות שאצלך לא קיימת הבעיה הזו, וזה הכל דמיון מוחלט. אינני איש מקצוע כדי לשכנע אותך בזה אבל האמן לי מהיכרות קבועה שאין לך בעיה כזו, וזה רק עוד סימן בשבילך שחובה לטפל בעצמך ולא לסבול לחינם.

בהצלחה רבה ובשורות טובות.