אינציקלופדיה בשירותים

שאלה:

שלום רב. אני מאוד אוהב לקרוא באינציקלופדיה של בריטניקה לנוער בשביל להרחיב את הידעות וכו..
הזמן היחידי שיש לי בשביל זה,זה כשאני בבית הכסא, אך הבעיה היא שבערך 25 אחוז מהתוכן האמור שם הוא תוכן של קודש-פסוקים וכו..
אז לקרוא את התכנים האלו כשאני בבית הכסא בוודאי שאסור לי מכיוון שזה הרהור בדברי תורה.השאלה היא אם אני יכול לקרוא בתכנים אחרים של חול כשהתכנים של הקודש מופיעים באותו עמוד?או שמותר לי לקרוא רק בדפים שלא מופיעים בהם התכנים של הקודש למרות שהם כן מופיעים בשאר הספר? או שאני חייב להוציא את האינציקלופדיה מהשירותים?

תשובה:

אם יש שם פסוקים ותכני קודש אסור להשאיר את זה בשירותים.

שבת שלום.