קרם להסרת קמטים – לגבר

שאלה:

מותר לי גבר -בן 63 – להשתמש במשחה בפנים להסיר או למעט קמטים? אין בעיות של שלום בית בלי זה אבל לאשתי אין לה ב"ה קמטים ורצוני שלא יהו הבדלים ניכרים בינינו במיוחד בתקופה פרוצה שישנה כיום. וגם בעיניני עבודה בתור רו"ח חשוב לי לא להראות כל כך "מבוגר" או "זקן" על אף שידוע בערך גילי. אני עובד בבואנוס איירס ארגטינה וגם קובע עתים לתורה כל יום בישיבה.

תודה רבה לכם!!

תשובה:

שלום וברכה

אם אתה מרגיש שיש לך בזה צורך מצוה וצורך פרנסה יש להקל, כיון שאני לא בטוח שאכן התכשיר הזה בזמנינו משמש דוקא נשים. כמו כן מדובר בדבר שאינו ניכר.

בהצלחה