ספק נדר

שאלה:

אחרי שקבעתי עם חברות שלי אילת שאני יודעת שאני יכולה לשמור על הצניעות והתפילות ושום דבר מבחינה רוחנית לא יפגע בעזרת ה׳ הרגשתי מצפון שאולי זה לא טוב לנסוע לאילת עם חברות עכשיו אני לומדת נהיגה ואני זוכרת שחשבתי על זה בראש שאם יקבעו לי טסט פנימי בתאריך של אילת אני אולי אבטל אבל אני לא זוכרת אם אמרתי את זה בפה או רק בחשבה ואני לא זוכרת אם אמרתי בלי נדר ועכשיו המורה שלי לנהיגה אמרה שנעשה שיעור קטן בתאריך של אילת ואז טסט פנימי מה לעשות ? אני לא יודעת אם זה נחשב לנדר

תשובה:

שלום וברכה,

זה לא נחשב לנדר. ותעשי את הטוב ביותר להתקדמות שלך בעבודת השם.

בהצלחה.