חלום על אמא שנפטרה

שאלה:

חלמתי על אמא שלי שנפטרה תולה בגדים בחצר שלנו, ושאני רואה אותה אני בא לחבק אותה והיא נהפכת לאוויר כזה שאי אפשר לחבק אותה ושני מתקרב פתאום אני רואה שכן שלי מזהיר אותי על אשה שבא אלינו הרבה לבית ואומר לי שיש משהו אצלה בבית ואבא שלי תמיד מבקר אצלה היא הייתה חברה של אמא שלי

תשובה:

שלום וברכה

בעקרון אדם חולם מהרהוריו ביום, ולכן מחשבות שונות שרצות אצלך ביום לגבי אמא ולגבי השכנה טבעי שבאים בחלום הלילה… ומכל מקום זה בהחלט מזכיר לנו הענין הזה שאנחנו יכולים לעשות הרבה לעילוי נשמתה של אמא! כל חיזוק במצוות, כל תפילה, כל קדיש, כל לימוד משניות ואמירת תהילים או נתינת צדקה לעילוי נשמתה, יגרמו לה עונג ונחת רוח למעלה שאין לתארה, ובודאי תכיר לכם טובה על כל חיזוק כזה. קבל על עצמך משהו שאתה יודע שאתה חלש בו, ותראה רק טובה וברכה.

בשורות טובות.