נר נשמה

שאלה:

האם מותר לחתני להדליק נר נשמה לסבו ז"ל שניפטר לפני 3 שנים בבית שבו הוא גר עם ביתי וילדיו תודה

תשובה:

למה לא?! בודאי שהוא רשאי לעשות זאת, וכך ראוי [באופן כללי אני רק מעורר בדרך אגב, שמאוד מאוד אבל מאוד חשוב, שההורים לא יתערבו לבני הזוג במה שהולך בביתם לאחר שנישאו! אני משוכנע שחתנך לא התקשר אליך לבקש שתבררי עבורו שאלה זו… לעולם אל תעירי ואל תתערבי במה שהם עושים בביתם, תני להם לחיות את חייהם כפי שהם מבינים אותם, וכך רק תרבה האהבה והנעימות במשפחה].

רוב נחת ושמחה.