צריבת דיסק בחול המועד

שאלה:

האם מותר לצרוב דיסק מוזיקלי בחול המועד פסח כדי להראות לחבר שאינו שומע מוזיקה אחרי החג מחמת אבלות ספירת העומר וזה לא לצורך פרנסה רווח עסקי עונק ושמחת יום טוב י כח

תשובה:

יש להקל שצריבה על דיסק, בעיקר דיסק אונקי, אין בה שום מלאכה [בדיסק רגיל עגול יש שחששו שיש בזה איור בונה, אבל בדיסק אונקי שיש רק אותות חשמליים ואין שום פעולה של ממש, וזה מיועד לצריבה ומחיקה כל הזמן, יש להקל יותר].

מועדים לשמחה