תרומות – לחץ כאן

הכשרת מחבת

שאלה:

שלום רב
בישלתי בסיר תבשיל חלבי וקפצו ממנו כמה טיפות למחבת בשרי שלידו, שהיה בשימוש בטיגון בשר מס' שעות לפני כן, האם צריך לעשות למחבת הגעלה או ליבון? (המחבת היה קר)
תודה.

תשובה:

יש להגעיל את המחשבת, הבעיה היא שלא ניתן להגעיל מחבת בדרך כלל, כי התנאי היסודי בהגעלה הוא שהכלי יהיה נקי לגמרי ובמחבת תמיד יש שומן שרוף וכדומה, לכן יש ללבן כמ דקות על האש מכל צד.

מועדים לשמחה.

Join the Conversation

2 Comments

Leave a comment

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שאלות שנצפות עכשיו:

מאמרים אחרונים

מדריכים הלכתיים

הכנו עבורכם
דבר תורה לשבת!

מחפשים כל שבוע איזה דבר תורה להגיד בשבת?

מעכשיו תקבלו כל שבוע דבר תורה ואת כל השאלות הכי מעניינות אליכם למייל