סריקת מסמך בחול המועד

שאלה:

כמורה לחינוך מיוחד הייתי צריכה לסרוק מסמך ולהעלותו לאתר של משרד החינוך לשם קבלת שעות עבור ילד מתקשה, ולא הספקתי לעשות זאת לפני החג ואפשרי רק עד סוף מרץ (תוך יומיים). השאלה אם אפשר בחול המועד, כי מצד אחד זה דבר האבד, ומצד שני קצת רשלנות מצדי שלא עשיתי זאת טרם החג.
תודה

תשובה:

אפשר בהלט גם בגלל שזה דבר האבד וגם אין בזה מלאכה, את לא מדפיסה אלא מעלה למחשב.

הרשלנות אינה רלוונטית במקרה זה.

בהצלחה