ספר המלאך רזיאל

שאלה:

שלום נולד לי תינוק קטן והרב המליץ לי לקנות ספר קטן בשם המלאך רזיאל קניתי מס' ספרים קטנים בגודל של תהילים והנחתי מתחת לראש בכל מקום, מאוד מפחדת מעין הרע והרב אמר שזה הדבר הנכון לעשות , רציתי לדעת יותר על הספר נאמר לי שזהו ספר מהקבלה ויש איסור לקרוא בו רציתי לדעת יותר רזיאל הוא אחד המלאכים והבן שלי נקרא רפאל :)

תשובה:

הצטערתי מאוד מאוד לראות שכתב לנו את השאלה במחשב בחג, הרי אסור לכתוב במחשב בחג עצמו! צר לי שהכשלנו אשה יהודיה בעבירה זו, זה הרי הרבה יותר חמור מעין הרע…

בכל מקרה לגבי שאלתך אין מה לחשוש בכלל, הכל מצויין, שתדעו רק נחת יהודית אמיתית ושמחה, ותגדלו את הילד לתורה וליראת שמים, ותתנו לו בית יהודי אמיתי טהור, שיש בו שמירת שבת וחג ושמירת המצוות.

חג שמח.