לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

סיכום שיעורים והפצתם

שאלה:

שלום לרבנים שליט"א
כחלק מהלימוד שלי אני שומע ומסכם לעצמי שיעורים שאני מאזין להם בקול הלשון.
ישנם כמה מחבריי שמעוניינים בסיכומים שלי.
הרב עצמו שאני שומע את שיעוריו, ידוע כמדקדק גדול, וממה ששמעתי, ישנם מתלמידיו הגדולים שיושבים ומסכמים את שיעוריו, והוא עובר עליהם ומעיר ומתקן, ולכן אני חושש שאולי הוא לא ישמח בכך ששיעוריו יופצו על ידי, בצורה שאינה בשלה דיה (יש לציין, שאינני מנסה פה למכור או להרוויח, וגם אינני מנסה להפיץ זאת לחנויות, רק להדפיס על חשבוני לאיזה 20 בני משפחה וחברים קרובים שלי, ואולי לתרום את הקונטרס הנ"ל לכמה בתי כנסת שאני מתפלל בהם)
האם מותר לי? או שעלי לבקש את רשותו? (יש לציין שהרב עצמו איננו מכיר אותי אישית ואין לי כל כך דרך להגיע אליו..)

תשובה:

תכתוב שהכתיבה היא על אחריות הכותב ולא היה למראה עיני הרב ויכול להיות שיש טעויות..

חג שמח.