כסא מושאל

שאלה:

לוויתי כסא במצב לא טוב, המושב כל הזמן נפל וחברתי אותו כל פעם עד שהמושב היה כבר במצב שלא ניתן לתקנו אז זרקתי אותו לפח ועכשיו לאחר זמן הם מבקשים את הכסא בחזרה ובשעתו כשהביאו לי את הכסא הבהירו לי שאין בו צורך והוא כל הזמן מתפרק כמה עלי לשלם

תשובה:

שלום וברכה,

עליך לשלם את הערך של הכסא בזמן שהושלך לאשפה – מחיר של כסא שמתפרק ולא ניתן לתקנו. מסתבר שאינו שווה כלום ואולי שווה כמה שקלים בודדים בלבד.

בהצלחה.