בחירות בהריון

שאלה:

שלום וברכה.
שאלתי את הרב שלי למי להצביע לבחירות, כדי לבחור במפלגה התומכת ביהדות ובתורה הקדושה, והרב אמר לי לש"ס.
הוריי מבקשים ממני לא ללכת להצביע בכלל כייון שאני בהריון חודש תשיעי לפני מנת החיסון השניה והם טוענים שזה מסוכן בשבילי.
שאלתי את הרב שלי האם יש מקום לטענה שלהם, והרב ענה שאין לזה מקום, וצריך ללכת לקלפי.
האם צריך להקשיב לרבי או להוריי?
תודה רבה!

תשובה:

אין מקום לטענת ההורים, אבל לא צריך לספר להם שהלכת. כמו כן אין צורך לעמוד בתור, את יכולה לבקש להכנס מיד בגלל מצבך. אפשר גם להצביע בקלפי נגישה.

לידה קלה ובריאה!

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. ואם ישאלו אותי ההורים אם הלכתי לבסוף או לא, מה לענות להם?
    אני מבינה את מה שהרב אומר א,ל איני רוצה לשקר להוריי ולהגיד שלא הלכתי במידה ויישאלו אותי