לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

נופש באילת עם חברות

שאלה:

שלום חברות שלי נוסעות לאילת לשלושה ימים והן הציעו לי להצטרף אנחנו לא חס ושלום נלך למסיבות ולא נשתה אלכוהול חלילה אבל אני חושבת שאנחנו נלך לים מעורב אני בטוח הולכת בצניעות וגם לים אבל חברות שלי לא , לנסוע איתן או לא?

תשובה:

אין ללכת לים מעורב, ולמקומות שאינם צנועים, זה לא מקום לנערה יהודיה. ודאי אין ללכת איתן. שלא לדבר על אוכל בכשרות מהודרת ועוד. היהדות לא מתחילה ונגמרת באלכוהול כן או לא…