התערבות ועד עובדים

שאלה:

שלום,
אני עובד בחברה ממשלתית , יש בעיה חמורה עם מנהל הצוות שלנו,
המנהל שואף להקטין את העובדים הכפופים לו בכל דרך, עד כאן עוד היה יכול להיות בסדר אלא שהדבר גובל כבר בבעיות ניהוליות ומנהליות.
הוועד החליט להתערב אולם לא בטוח שינקוט בצעדים כדעת תורה נגד המנהל, האם מותר לתת עדות עינינית מול הוועד לבקשתם?

תשובה:

שלום וברכה,

חברה ממשלתית לא תגיע לדון בדין תורה, ולכן מותר להגיש תביעה מולם בערכאות. ולכן גם מותר לתת עדות לוועד שתפעל לפי הנוהל שלהם.

בהצלחה.