ציצית שנפרמה שזירתה

שאלה:

שלום וברכה, רציתי לדעת מה פוסל את חוטי הציצית ? ברצוני להדגיש כי בחטי הציצית שלי לפעמים יש פרימה או שינוי בצורת החוט בגלל הזמן שלו ורציתי לדעת האם ואיזה שינוי בחוטים של ציצית פוסל אותם?

תשובה:

שלום וברכה

כל עוד קיימת שזירה של החוטים בגודל 4 ס"מ סמוך לקשר, זה בסדר [כשלכתחילה נעשה בסדר ורק עם הזמן התפורר] כמובן מהודר יותר כאשר החוטים כהלכתן ובנויין. ראה שו"ע סי' יא סעי' ג.