ליל טבילה בנסיבות לא מאפשרות

שאלה:

מה עושים אם האשה עובדת כמזכירת קלפי ביום הבחירות, יום עבודה עמוס ורצוף מהבוקר המוקדם עד שעות הלילה המאוחרות, ו… זה ליל טבילה ???

תשובה:

יש לשקול אם העבודה הזו אכן חשובה לכם כלכלית עד כדי לבטל ליל טבילה, אם זה מאוד חשוב ושניכן מסכימים לכך ברצון, תדחו את הטבילה למחרת, ובלבד שהיא תעשה בניחותא עם כל התשומת לב הראויה, עד הטבילה כמובן כל דיני נידה נוהגים.