ברית מילה בלי מציצה

שאלה:

שלום,ב"ה נולד לי בן והברית אמורה להיות ביום שלישי,רציתי לדעת לגבי המציצה של המוהל,דיברתי איתו והוא אמר לי שהוא כבר לא עושה את זה,מצד שני ביררתי והבנתי שחייב לעשות את זה ואפשר להשתמש במבחנה אם חוששים ממחלות,ככה שאני לא יודע מה לעשות,אישתי חוששת ממחלות בגלל המציצה אבל לי מאוד חשוב (שאם זה משהו הכרחי אז שהוא יתקיים),אשמח לעזרה,תודה.

תשובה:

חלילה לקחת מוהל ש"כבר אינו עושה מציצה"!, יש אמצעים מאוד בטיחותיים לבצע זאת, אני נותן לך טלפון של ידיד שלי מוהל מומחה מאוד, בקי מאוד גם ברפואה בכל הנוגע לברית מילה בכלל וקורונה ושאר זיהומים בפרט, עם השיטות הכי חדשניות, תתייעץ איתו או תזמין אותו, הרב בנימין בלוינגרונד טל' 0548423496 אדם נעים ונחמד, תאמר לו שירוחם ארלנגר מאתר דין שלח אותך.

בהצלחה רבה ומזל טוב!

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. המעלה של הידיד שלי שהוא יודע גם להופיע בפני ציבור לא דתי ולהשרות בטחון רוגע ושמחה, זה חשוב במקרה שלך לפי דעתי. מזל טוב מזל טוב.