סטטרה בפסח

שאלה:

בס"ד

שלום רב,

התחלתי לפני כשבועים לקחת תרופה בשם 'Strattera', לטיפול בהפרעות קשב וריכוז.
מנגנון הפעולה שלה שונה ממנגנון התרופות האחרות (הממריצות: ריטלין, קונצרטה וכו). את התרופה צריך ליטול כל יום, והתחלת ההשפעה הניכרת שלה היא אחרי כשבועים.
התרופה ניטלת ככדורים (כאלה היכולים להיפתח), ואין לה טעם (לפחות לחלק שבולעים).
האם מותר ליטול אותה בפסח? אע"פ שלא מדובר במצב מסכן חיים וכו.
תודה רבה!

תשובה:

התרופה הזו מופיעה בחוברת הכשרות של קופת חולים כללית ככשרה לפסח.

בהצלחה רבה וחג כשר ושמח.