לתרומות לחץ כאן

בשר טחון שנגע בו חלב

שאלה:

הכנתי קציצות מתערובת של בשר טחון. במהלך ההכנה נשפך לי קצת חלב לתוך תערובת הבשר הטחון (כמות קטנה שבטלה בשישים) האם מותר לי להמשיך בהכנת הקציצות בתערובת הבשר טחון הזה, או שהחלב נספג בבשר ואסר באכילתו?

תשובה:

במידה והחלב אכן נספג ובטל בשישים ולא ידוע מקומו, אפשר להמשיך, אבל סביר יותר שיודעים בערך את האיזור, וזה לא התערבב בהכל אלא מצוי באותה פינה, אם כן יש להוציא מה שיש שם, ולהמשיך עם השאר.

השאר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שאלות שנצפות עכשיו:

מאמרים אחרונים

מדריכים הלכתיים

הכנו עבורכם
דבר תורה לשבת!

מחפשים כל שבוע איזה דבר תורה להגיד בשבת?

מעכשיו תקבלו כל שבוע דבר תורה ואת כל השאלות הכי מעניינות אליכם למייל