תאונה

שאלה:

שלום וברכה.
גברת שנהגה ברכב מאחורי , נכנסה לי ברכב ודפקה את כל החלק האחורי ,
היא מודה באשמה, ויש ביטוח. החלק האחורי התנתק כמעט לגמרי , ולפני שהגיע הגרר פרקתי את הפגוש האחורי לגמרי כדי שלא יהיה מחובר רק בנק אחת קטנה וזה יעשה בלאגן במהלך ההובלה למוסך. תוך כדי יכול להיות שהוספתי טיפה על הנזק הקיים . נגיד את החיישנים רוורס שהיו בקושי מחוברים שם ניתקתי וכנראה שבמוסך יתקינו חדש , האם יש פה חשש גזל מהביטוח שמשלם , ? או שזה נורמלי לפרק טמבון שכבר ככה כולו גמור רק נשאר מחובר קצת לגמרי

תודה מראש

תשובה:

שלום וברכה,

אם נשאר מחובר מעט ובקלות התפרק הטמבון, הרי זה ראיה שהטמבון כולו היה שבור, ומותר לך לקחת את התשלום מהביטוח, ולא נחשב שהוספת בנזק.

בהצלחה.