פיג'מה מכנסיים

שאלה:

מותר לאישה נשואה להיות בבית מול בעלה והילדים עם מכנסים של פיגמה?
והאם מותר לי להמליץ לחברה על חנות של פיגמות אבל פיגמות שהם מכנסיים למרות שאני יודעת שהיא תיהיה איתם בבית מול בעלה והילדים או שזה נחשב שאני מחטיאה אותה ? אבל אני יודעת שגם אם לא הייתי אומרת לה היא הייתה קונה פיגמה מכנסיים

תשובה:

שלום וברכה

לפני בעלה אין בעיה, לפני הילדים זה לא ראוי, בפרט אם הם כבר גדולים. את יכולה לספר לה על החנות, ואין זה תפקידך לדקדק איך בדיוק היא תנהג בזה.