יולדת בשבת

שאלה:

האם מותר או יש איזה אפשרות לחזור באוטו הביתה בעיר גדולה אחרי שהביא את אישתו היולדת לב"ח אם אין אפשרות להשאר שם עד סוף השבת. שאלה לבני חו"ל.

תשובה:

אין אפשרות כזו. למה אי אפשר להשאר שם עד אחרי שבת? אין שם ספסל במסדרון? תפרט יותר.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. אם הם לא מאפשרים להשאר או שיש סכנת הדבקות אפשר לחזור עם גוי. רק להזהר שהוא יפתח את הדלת וכל מה שאפשר כדי שלא תעשה מלאכה אלא על ידו.