זוגיות

שאלה:

יצאתי אם משהו 5חודשים ויש לו תסביך חתונה הוא כנארה מפחד מחתונה ..
נכנסתי להריון ועברתי מלא טלטלות אישיות כי הוא לא רצה חתונה בהתחלה הוא רצה להוריד לאחר מיכן להשאיר וככה כל יום כן לא כן לא..והוא תכן שיש רגשות אבל לא מספיק ושהוא מפחד שזה טעות ושיום אחד הוא יקום וילך ושהוא לא רוצה להרוס לי את החיים ומצד אחד או רצה אל הרגיש לא שזה לא נכון ..המשפחה שלו טענה שזה מתוך פחד לבסוף לצערי הורדנו כי פחדתי שיהרס לי החיים ושהמשפחה שלי לא תקבל את המצב שלי בלי חתונה והוא לא רצה ..
לאחר שהורדתי הוא הרגיש טעות גדולה ושהוא רוצה לתקן הכל ושנחזור ונעשה תיקון ובהמשך רק רבנות בלי יותר מדי ואני ממש הייתי רוצה חתונה כמו כל בחורה רגילה .. מה לעשות לתת צ׳אנס?

תשובה:

שלום וברכה

בודאי לא נוכל לתת עצות בנושאים כה משמעותיים כנישואין בלי להכיר את שניכם, זה נושא שצריך להיות נדון עם אנשים חכמים שמכירים אתכם.

ראה הערה קלה, כשקוראים לזה "להוריד" "לא להוריד" זה נשמע כזה בסדר יחסית, אם קוראים לזה "להרוג" "לא להרוג" מבינים שמדובר בנושא חמור שיש להרהר בו הרבה לחזור עליו בתשובה ולחשוב כיצד לתקן.

שיהיו בשורות טובות ורק שמחות.