האם הכיס של הטלית התקדש בגלל התפילין?

שאלה:

שלום וברכה
אני מניח את כיס התפילין שלי בתוך הכיס של הטלית, וכן מכניס סידור לכיס הטלית.
פתאום שמתי לב שמידי פעם אני מתעצל להכניס את התפילין לכיס שלהם, אלא אני שם את התפילין ישירות בתוך הכיס של הטלית לצד הסידור.
ויש הלכה: "כלי שהכינו להניח בו תפילין והניחם בו נתקדש ואסור להשתמש בו בדברי חול".
הרי לכאורה הנחתי את התפילין ישירות בכיס של הטלית, לכאורה בכוונה. אמנם אם הייתי זוכר שזה אוסר את הכיס, ודאי לא הייתי עושה זאת את שם אותם בכיס שלהם.
האם הכיס של הטלית שלי נאסר, ואסור לי יותר להניח בו את הטלית והסידור?
ברוכים תהיו תודה רבה

תשובה:

כיון שהוא מיועד לכתחילה לטלית ולסידור, הכנסת התפילין שם לא תאסור את השימוש שלשמו הוא מיועד… ההלכה שהזכרת אמורה באופן שאתה מיעד אותו לתפילין ומשתמש בו לשם כך.