ללמוד הלכה רק מהשולחן ערוך?

שאלה:

שלום כבוד הרבנים

הזמנתי דרך האינטרנט את כל השולחן ערוך בספר אחד(כל ארבעת החלקים)רציתי לשאול אתכם אם אני ילמד רק את השולחן ערוך זה מספיק בשביל שאדע איך לקיים את התורה בזמנינו או שאני צריך לקנות גם את הספר ילקוט יוסף?

תשובה:

השלחן ערוך זה הכללים, יש פרטים שונים שלא מבוארים בו, אבל אין ספק שאם תדע את השלחן ערוך זה רכש נפלא ביותר שיקדם אותך מאוד מאוד!

בהצלחה רבה

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. ברשות כבוד הרב, אם יורשה לי, בשו"ע ערוך נפסקו לא מעט דינים שאנו לא נוהגים אותם ל הלכה, לדוגמה לחזור ולברך על טלית שנפלה ממנו ולובשה שוב ועוד ועוד

    ללא לימוד ספרי האחרונים לאחר לימוד בשולחן ערוך ונושאי כליו, עלולים לטעות בדברים רבים