איך להתנהג בצורה יותר קדושה?

שאלה:

החלטתי לשבות מלתפקד – כולל שביתה כמו שבת קודש אבל כל השבוע למשך 30 ימים – האם יש במעשה זה משום בל תוסיף? והאם יש דרכים אחרות להתגונן מפני איומים רוחניים שאני מקבל דרך המחשב/טלפון?

תשובה:

שלום וברכה

מה שכתבת זה המסלול הנכון לדכאון חמור… אל תעשה את זה. אם יש לך בעיה עם המחשב והטלפון שאינם מוסננים כהלכה, ראשית תעשה סינון, זה זמין ונוח, ואם אי אפשר, תוציא אותם מתחת חזקתך שלא יהיה לך נסיון אבל למה לשבות מהכל? לא מספיק לחיות כמו שחיינו אנחנו לפני 30 שנה כשהיינו ילדים?…

חיים טובים ומאושרים.