מיקרוגל טרף בעבודה

שאלה:

בעבודה שלנו יש מיקרוגל.
האם אפשר לשים בו שקית פופקורן להכנה במיקרוגל בהתחשב בעובדה שחלק מהעובדים המשתמשים במיקרוגל אינם שומרי כשרות.

תשובה:

שלום וברכה

לא כדאי להשתמש כלל במיקרוגל הזה. נכון הדבר שלדעת הרבה פוסקים אם המאכל שלך עטוף הרמטית בשתי עטיפות הוא לא נאסר, אבחל העובדה היא שלפחות אחת מהם מתנפחת ונקרעת ואז נכנסים לשאלות, בפועל זה לא עובד… תשמור את הפופקורן לבית ובעבודה תקפיד לאכול בלי חשש.

שבת שלום.