Ocd וטהרה

שאלה:

שלום כבוד הרב
אתמול ממש לפני השינה הרגשתי שמשהו נפתח לשניה בערך וזה היה פנימי .אבל לא הבנתי בדיוק איפה ההרגשה. זה ימים שאני אמורה לקבל וסת ( אך לא בטוח כי הפסקתי גלולות) . בבוקר ביקשתי מבעלי להסתכל על התחתונית ולא ראה שום כתם כך גם בקינוח.העדפתי לא להסתכל בעצמי כדי לא להיכנס לספקות נוספות.
עליי לחשוש כי זה זמן לפני וסת ?
פרישה כבר ביצעתי לפי הימים שהייתי צריכה .
בנוסף, כתמים חומים ועוד כתם אחד גדול בצבע שנראה נוטה לאדום( קטן מגריס)שראיתי על חצאית בצבע ג'ינס שמעורבבים בה כתמים לבנים . לא ניתן להבחין בדיוק מתי מתחיל ומסתיים הלבן זה גינס מעורבב עם לבן יחד .
בעלי ראה ואמר שזה נראה לו לכלוך של בוץ .
מבפנים של החצאית הכתמים החומים לא נראים אלא רק העיגול הקטן .
וכל השבוע לא מצאתי על עצמי שום כתם . אך לא זוכרת מתי חבשתי אותה פעם אחרונה ואם כיבסתי אז לא יודעת ממתי הכתם .

תשובה:

לא צריך לחשוש כרגע הכל בסדר גמור.

בשורות טובות.

הצטרף לדיון

4 תגובות

  1. וגם אם מרגישה כאב בטן וזיבת דבר לח ( לא יודעת אם בעומק) . התחתונית נקיה וגם בניגוב חיצוני היה נקי( לא בדקתי מיד אלא לאחר מס' שעות) . אולי כאב הבטן מהצום .

  2. לא להתייחס לשום הרגשה כי פתאום מתחילה להרגיש כאילו הרחם נפתח או בועה מתפוצצת וכאבי גב תחתון ..לא להתייחס לשום הרגשה שאולי ארגיש גם בהמשך כל עוד לא רואה שקיבלתי וסת ?