קריאת מגילה בקורונה

שאלה:

בס"ד
שלום רב
אני חרדית המתגוררת עם הורי החילונים . אימי בעלת מחלות כרוניות ונמצאת בסיכון גבוה , אבי בגיל סיכון , הם דורשים ממני להימנע השנה מללכת לבית הכנסת לשמוע מגילה מחשש להדבקות בקורונה חלילה.
אני כמובן לא שומעת בקולם ואומרת שחובה עלי כיהודיה שומרת מצוות , ללכת לבית הכנסת ולשמוע מגילה ואין לי אפשרות להימנע .
רציתי לשאול מה דעת הרב בעניין זה ?

תשובה:

תמיד כדאי למצוא את הפשרה ודרך האמצע, תתייעצי עם רב מקומי היכן יש קריאת המגילה במרחב הפתוח, או אולי בבית חב"ד יש מישהו שמוכן לבוא אליכם הביתה לקרוא כמו למבודדים, יש פתרונות. לא לוותר על המגילה אבל למצוא פתרון שיניח את דעתם.

פורים שמח.