נדרים

שאלה:

בס״ד
שלום רב לפני כשנה בערך אמרו לי שאני צריך לקבל דרגה ולא רציתי נראה לי שנלחצתי אני לא בטוח ויש מצב אני לא זוכר בדיוק שנשבעתי או נדרתי שאם אני לא אהיה אני לא אתפור את הסמל והסמר גם (דרגות בצהל) יש לי ocd וגם היה לי שמה אבל לא נראה לי שאמרתי את זה בגלל ocd עוד כמה שבועות אני צריך להיות סמר ורציתי לתפור אותו אבל אני לא יודע אם מותר לי מה אפשר לעשות ?

תשובה:

תפנה לרב הבסיס ותבקש שיסדר לך התרת נדרים עם שלושה בני ישיבות שיודעים ומבינים ענין זה.

פורים שמח

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. בס״ד
    הבעיה שלא יודע אם באמת דיברתי על זה או חשבתי בגלל שיש לי ocd וגם על נדרים כי לפני כמה חודשים לקחתי דרגות לתפור