יחוד עם גיסה

שאלה:

בס"ד

שלום הרב,
האם מותר לי לעבוד בתור בייביסיטר על אחיינית שלי כשאחי עובד מחוץ לעיר וגיסתי עובדת בחדר?

תשובה:

שלום וברכה

זו ממש בעיה… עדיף שפשוט תיקח את האחיינית אליכם הביתה ולא תעשה זאת שם. או שיהיה מישהו שנכנס ויוצא מפעם לפעם במשך הזמן שאתה שם.

פורים שמח.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. בס"ד

    שלום הרב,
    תודה רבה על התשובה.
    זה שאחי יודע לא מספיק?
    מספיק שכנה אחת שתיכנס מדי פעם/שצריך לפחות שתי אנשים שכל אחד יכנס בזמן אחר?

    תודה רבה
    חודש טוב ושנה טובה

  2. זה שהוא יודע זה כלום, זה שכנה תכנס מועיל בשעת הדחק, כיון שמדובר באשה שיש לך איתה קירבה, ובזה יש שלא סמכו על כך.