בדיקת דם בצום

שאלה:

אני צריך לעשות בדיקת דם בתענית אסתר (אין לי אפשרות בזמן אחר) מה לעשות לגבי הצום?
תודה

תשובה:

ככל שאתה בריא וחייב בתענית וכל הנושא הוא הבדיקה, אינני רואה מקום להתיר, אני חושב שאם תשתדל תמצא זמן אחר.

רפואה שלמה

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. לא הבנתי את התשובה?
    אם אני חלש אחרי הבדיקה מותר לשתות או אסור??
    נ.ב. אין לכם מושג איזה בדיקה אני עושה, איני מאחל לאיש שיצטרך לעשות אותה..

  2. אם אתה חלש אחרי הבדיקה אתה יכול לשתות, אבל אם יש אפשרות רפואית לעשות אותה ביום אחר זה עדיף, שוב רפואה שלמה וביתר שאת, חשבתי שמדובר בבדיקה פשוטה. בשורות טובות.