צום למחלימי קורונה

שאלה:

אמרו לי שמי שהחלים מקורונה אין לו לצום בתענית אסתר האם זה נכון (לא מחפש קולות)

תשובה:

מתי החלים ואיך מרגיש? אם ממש בשבוע האחרון החלים ועדיין יש קצת חולשה אין לצום, אבל מי שזה כבר היסטוריה בשבילו ומרגיש טוב, למה לא לצום? כמובן מי שחלה קשה ועדיין יש לו חשש / בעיה של קרישיות בדם – אינו צם, הצום מחמיר תופעה זו.

רפואה שלמה

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. אינני מכיר פסק כזה ואינני מבין אותו, אבל שוב, מי שסובל או יש חשש שסובל מקרישיות דם, זו כבר שאלה, אחרים אין סיבה שלא לצום.