לפזר ריח טוב בבית ע"י חימום

שאלה:

יש היום מוצרים שיש להם כמו מנגון אידוי ששמים שם נוזל ריחני וזה מפזר ריח. האם זה בעיה בגלל מה שכתוב בשו"ע יורה דעה הלכות מעונן ומכשף סימן קעט "לקטר הבית בעשב שיש לו ריח טוב, יש מי שאוסר, אא"כ עושה כן כדי להסיר ריח רע "

תשובה:

כיון שהיום לא מצוי בכלל ענין העבודה זרה בסגנון זה, ודאי מה אתה רוצה הוא בכלל ההיתר של לפזר ריח רע. כך זה מתקבל בעיני הבריות.