חפצים ששייכים לאשה

שאלה:

לא מאמינה ששואלת, בדכ אני ובעלי מסתדרים.
ישנם כעסים ויכוחים וחילוקי דעות באופן טבעי. אך הפעם חצינו גבולות בשיח לא מכבד. בנוסף בעלי לקח לי מס' חפצים שקנה לי בעבר וזרקם. ממש ציער אותי. (אנחנו נשואים 9 שנים)
האם זה נחשב לגזל?

תשובה:

שלום וברכה,

החפצים שיש לאשה שייכים לה ואסור לבעל לזרוק לה חפצים, ויש בדבר משום איסור גזל.

המריבה שחצתה גבולות היא יותר חמורה, אתם צריכים לשוחח על כך, גם בשעת ויכוחים צריך להתנהג בצורה נכונה. אתם צריכים ללבן את הנושא להבין למה הגעתם לאיבוד שליטה עצמית, ולדעת כיצר לא להגיע לכך בפעמים אחרות.

בהצלחה.