שם השם נקרע בטעות בסידור

שאלה:

שלום כבוד הרב,
לפעמים אני שוכח ואני משאיר חפצים על השולחן בהישג ידה של הבת שלי, שהיא בת שנתיים. (אשתי מבקשת לציין שהיא מנדנדת לי כל הזמן
לא להשאיר את הדברים האלה בחלק החיצוני של השולחן, כדי שהבת לא תגיע, ואני שוכח. דברים כמו אגוזים קשים שמסוכנים לילדה, או כוס זכוכית עם תה חם, או סידור).
אתמול בטעות השארתי שוב את הסידור בקצה של השולחן והבת שלי הגיעה וקרעה דף מהסידור. לצערי הרב שם השם נקרע.
מה הדין? מה חומרת הדבר, וכיצד ניתן לתקן את שנעשה?

תודה רבה

תשובה:

שלום וברכה

זה קורה, מה שצריך זה להדביק, ולהבא להזהר יותר, בעיקר בדברים שעלולים לסכן את הילדה. ונהדר שיש לך אשה דואגת שמזכירה לך את הדברים.

רוב נחת ושמחה, תזכו לגדלה בבריאות ולראות ממנה דורות ישרים מבורכים.