בקשת ברכה לחיסכון

שאלה:

שלום לכבוד הרב שליט"א,

לקחתי החיסון ב"ה ויש לי הרגשות לא נעימות וזה חלק צפוי לכמה אנשים ולא כולם, תברכו אותי בבקשה להרגיש טוב מהר ושבפעם השניה של החיסון שלא ארגיש כזה או יותר גרוע אלא אהיה בין האנשים שלא היה להם שום הרגשה לא נעימה.

תודה ברכה הצחלה ושלום

תשובה:

שיהיה עסק זה לך לרפואה ותרגיש טוב בעזרת ה', ובכלל תזכו לחיים טובים שמחים ומאושרים, לנחת ושמחה מכל הילידם, שפע ברכה והצלחה ברוחניות ובגשמיות, ולעלות לארץ הקודש כולם יחד בשמחה ובטוב לבב ברוב כל. לקחת את החיסון, הלקיחה של החיסון יש בה גם דאגה לעצמך שזו חובה מן התורה 'ונשמרתם מאוד לנפשותיכם', לשמור על עצמך שלא תחלה בקורנה חס וחלילה, אי אפשר לדעת איך תשפיע על כל אחד ואחד, וכך אחר החיסון אתה מוגן יותר ודואג לבריאות שלך. ולא רק זה אתה גם מקיים בזה מצווה גדולה מאוד כי אתה גם דואג לשלומם של כל הסובבים אותך שלא תדבק אותם בקורנה, כי קורנה מדבקת מאוד, וגם אם עליך היא לא הייתה משפיעה כל כך לרעה על אחרים מבוגרים או חולים וחלשים וכדו' היא משפיע מאוד בקלות מאוד לרעה, וזה מאוד מצוי שאדם בלי לשים לב שהוא חולה הוא מדבק אחרים וגורם להם נזק נורא ואיום.

ברכה והצלחה ושבת שלום.