יחסי אישות

שאלה:

אני ואשתי נשואים כמה שנים ולאחר תקופה של כשנה נהיו לה כאבים בפתח הנרתיק של שריפה וצריבה ולאחר שהלכנו לכמה מומחים לא נמצא פתרון וכעת השאלה היא מה עושים בעניין מצוות עונה כיון שהכאבים קשים לה מאוד?

תשובה:

שלום וברכה

ראשית זה נשמע כמו דלקת, אני מניח שבדקתם את זה. שנית אולי ג'ל סיכה יוכל לסייע בזה. תנסו לפנות למכון פועה, אולי היועצות שלהם ידעו על פתרון כל שהוא.

רפואה שלמה.