חלומות מפחידים

שאלה:

לפני כמה שנים היו לי הרבה חלומות בהם שדים באים אליי, הם תמיד הגיעו בצורה מאיימת ומלחיצה. כרגע אחריי שנה שלמה של שקט החלומות חזרו, הם ממשיכים להופיע לי מחלום לחלום ולעיתים אפילו כמה פעמים בלילה ותמיד משנים דמות. לפעמים דמויות שאני לא מכירה, לפעמים בדמויות שחורות בלי צורה מסויימת ולפעמים בצורה של אנשים שקרובים אליי.
רק לפני כמה ימים השד התחיל לפנות אליי במילים בדמות בן אדם קרוב.
רציתי לשאול מה אני יכולה לעשות כדי שזה יפסק או מה המשמעות של זה?

תשובה:

שלום וברכה

אין לכל זה משמעות דתית או משהו אמיתי, זה כנראה סוג של חרדה שצריך לטפל בה כמו שמטפלים בחרדה, ראשית, להמנע מסרטי מתח ומרטים בכלל, מקריאת ספרים מפחידים ומשחקים שיש בהם אלימות, לעשות הרפייה לפני השינה, ולא להגיע לשינה בבטן מלאה, ואם כל זה לא עוזר, לנסות לפנות לייעוץ רגשי ולקבל סיוע מקצועי, היום יש המון דרכים וחבל לסבול סתם.

חלומות פז!