מתנות לאביונים – לחץ כאן

למצוץ אצבע "חלבית" כשחם

שאלה:

לרב שלום,
קרה לי היום מקרה ואני רק רוצה לוודא שנהגתי כשורה…
היום, בעודי בשרי, הכנתי מאכל חלבי רותח.
באחד משלבי ההכנה-
כשהבלילה הייתה רותחת- נשפכה עלי קצת מהבלילה הרותחת על האצבע… ומתוך "איסטניגט" {משהו כזה} (הרגל) הכנסתי את אצבעי לפי כדי שאצבעי תתקרר.
האם נהגתי כשורה?
תודה רבה.

תשובה:

אם היה לך ביד מהבלילה החלבית זה היה לא טוב, לא טועמים בתוך שש שעות מהבלילה הזו. להבא תרחץ במים.

בהצלחה

Leave a comment

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שאלות שנצפות עכשיו:

מאמרים אחרונים

מדריכים הלכתיים

הכנו עבורכם
דבר תורה לשבת!

מחפשים כל שבוע איזה דבר תורה להגיד בשבת?

מעכשיו תקבלו כל שבוע דבר תורה ואת כל השאלות הכי מעניינות אליכם למייל