כתם על מצעים צבעוניים

שאלה:

שלום כבוד הרב,
נתקלתי ( הבוקר) בכתמים על מצעים צבעוניים לאחר שאתמול קיימנו יחסי אישות.אתמול לא ראיתי על עצמי כתמים , מיד לאחר היחסים לא הסתכלתי אם יש או אין אך במהלך היום לא ראיתי . כתם אחד נראה קצת טרי אך לא יודעת בוודאות מה צבעו כי המצעים צבעוניים. ולפעמים גם לאחר כביסה לא הכל יורד.
איך להתייחס לזה? לא חושבת שזה ממני כי אתמול לא ראיתי כתמים במהלך היום

תשובה:

אין כל חשש.