בריאות

שאלה:

שלום כבוד הרב,
בשנה האחרונה קורה לי רק דברים בריאותיים אחד אחרי השני..
בתחילת שנה שעברה היה לי איזה חיידק בורידים שבגללו הפסקתי ללכת לכמה חודשים וזה פגע לי גם בשרירים ובמפרקים עד היום ובמהלך שאר השנה אני פשוט מרגישה רע כאבי בטן,כאבי ראש, חוסר קליטה להריון, צריכה המון המון כדורים, חולשות ועוד כל מני כאלה והכל ברצף אחד נגמר ומשהו אחר מתחיל..
לפני כחודש ניסיתי לחזור לעבוד בעבודה בהוט מובייל ואחרי כחודש וקצת פשוט התחיל לי כמו זיהום פנימי שלא הבנתי מה זה ואחרי שבוע וחצי זה החמיר מאוד עד מצב שבשישי שעבר הייתי צריכה לעבור ניתוח ואני סובלת מאוד.
אני כבר אובדת עצות, אני סובלת מאוד ואני התחלתי להתפלל נגג עין הרע, אני משתדלת כל יום לעשות גם ברכות השחר וכל שבת תהילים, ואני מקפידה על מקווה מאוד ומאמינה מאוד.
רציתי לשאול מה את חושבת שאפשר לעשות? משהו נגד עין הרע? להוסיף שם שני שישמור עלי? מה לעשות? אני כבר במצב שכבר מכאבים אני פשוט לא רוצה יותר לתפקד וזה מכניס אותי קצת לדיכאון אני באמת חייבת עזרה

תשובה:

שלום וברכה

מה שצריך ובלי קשר לענין, זה רק להתחזק במצוות ובתפילות לה' יתברך. בזכות האמונה ועבודת ה' בשמחה בעזרת ה' תראי ישועות.

תכתבי לנו את שמך המלא ושם אמך, ובלי נדר נתפלל עלייך.

רפואה שלמה.