שאלה:
מותר לאכול סושי במקום שהוא כשרות רבנות?
תשובה:
חשוב מאוד לדעת, שהמקום שהכי צריך להקפיד שתהיה בו כשרות מהודרת, זו מסעדה. והסיבה פשוטה, במוצר מתועש שעובד עם פס יצור קבוע עם חומרי גלם קבועים פחות יש חשש לשינוי ותקלות, גם בזה חובה לקנות מכשרות מהודרת, אבל הרבה יותר חשוב להקפיד על כך במסעדה, שם הכל דינמי, ויש המון בישולים ותקלות ושאלות, ולכן, אין לאכול אלא במקום שלו כשרות מהודרת.
על איזה הכשרים אתה מדבר בכשרות מהודרת?
אני לא רוצה להכנס לשאלה הזו, כל אחד ישאל את רבו מה נחשב כשרות מהודרת.
השאר תגובה