חשש חציצות בטבילה

שאלה:

שלום כבוד הרב
טבלתי במקוה ב"ה ויש לי כמה ספקות לגבי חציצות:
1. סירקתי במסרק סמיך קשקשים וקליפות ( חוששת שאולי לא מספיק )ונפצעתי בראש . שאלתי את הבלנית והיא אמרה להרטיב את הפצע לפני הטבילה וכך עשיתי .
2. אכלתי סלט עם פטרוזילה והרגשתי שפטרוזיליה תקועה לי בגרון . הבלנית אמרה כל עוד זה לא בשיניים זה בסדר .
3 . כשניקיתי אוזניים גילית פצע באוזן( בין הקפלים לא ממש בתוך האוזן) כי יצא דם על קיסמי האוזניים. ריככתי את הפצע עם קיסם רטוב ואז ניקיתי .
כשחזרתי מהמקווה לםני השינה הרגשתי קצת יובש באוסן ולכלוך קטן שיצא. לא יודעת אם הוא היה בזמן הטבילה. ניקיתי את האוזניים עם מספר קיסמים לפני.
4. פצע שיש לי על היד שהוא כבר כמו צלקת . לא ראיתי בו קילוף לפני הטבילה אך היום ראיתי נקודה קטנה של קילוף.
5. לפני הטבילה ראיתי בקצה של התחתון הלבן פס אדום . הראיתי לבלנית והיא הייתה בטוחה שזה מהגילוח כי ההפרשה הייתה נקייה והפס היה בצד של התחתון .
אחרי שראיתי זאת עשיתי פיפי כדי לבדוק את הנייר והוא היה נקי . אחר כך היה לי חשש שאולי נתקעה לי חתיכת נייר .
כשהגעתי לבית התקלחתי ישר ושטפתי את המקום מאחורה ומקדימה והרגשתי קצת צריבה – אולי פצע שקיים בפנים ( מקווה שלא חוצץ) .לא בדקתי עם יש נייר .
את ברכת אשר יצר בערכתי רק לאחר שיצאתי מהמקווה . מקווה שכך עושים .
6. שכחתי לנקות את האף מבפנים לפני הטבילה וגם לבדוק היטב את העיניים אך שטפתי פנים. נזכרצי בזה רק כשישבו לאכול וניסיתי להומיא אוויר מהאף כדי לבדוק אם יש משהו והרגשתי משהו . מקווה שבזמן הטבילה לא היה שום לכלוך באף.
בהקשר זה: אמרתי לבעלי ששכחתי לבדוק ואז אחרי כמה שניות פחדתי שיחשוב אם התכוונתי חכך שהטבילה כשרה או לא אז אמרתי חץלו שלא נראה לי שזה אוסר.
7. כשיצאתי מהטבילה הרגשתי שערה באצבעות בכף הרגל, אך הסתכלתי ולא ראיתי שערה . ראיתי רק בקצה של הנעל אך הסתכלתי על הרצפה וראיתי שיש על הרצפה הרבה שערות שדומות לשערה זו . שמתי את הגרב ושוב הרגשתי, נראה לי שבדקתי שוב את הרגל אבל לא בתוך הגרב.
כשיצאתי מהמקווה לא בדקתי את עצמי אם יש עליי שערות כי פחדתי למצוא משהו והתלבשתי מהר.
לפני המקווה בדקתי מעט את עצמי בעיקר בחלק העליון אבל לא ממש בקפידה כי לאחר שראיתי את הפס האדום בתחתון נכנסתי ללחץ ולא הצלחתי לתפקד טוב ולהתפקס. מצטערת על זה בדיעבד שלא בדקתי את עצמי כמו שצריך.
8. שאריות של סיבים מבגד שלבשתי יכולות לחצוץ? ראיתי , ניסיתי להוריד עם מים מהרז אבל לא בטוחה שהכל ירד.
9. בנוסף, יש ספקות על הטבילה עצמה לגבי עם עצמתי עיניים או פה חזק. למרות שזוכרת שבטבילה אחת אמרתי יופי זה היה בסדר .
סליחה על האורך ,הספקות לא פוסקות .
יש לציין שכבר הייתי עם בעלי ומקווה שלא עברתי על שום איסור .
תודה מראש

תשובה:

שבוע טוב.

קראתי הכל בתשומת לב מרובה, והכל מצויין ללא חשש כלל.

שבוע טוב וחודש מבורך.