כתם על מצעים צבעוניים

שאלה:

כבוד הרב,
נתקלתי עכשיו בכתם גדול על מצעים צבעוניים בצד של המיטה שלי . המצעים אדומים ולא רואים מה צבע הכתם . זה כתם גדול שנראה כאילו משהו נשפך שם . לא היו לי לי כתמים בגודל כזה במהלך השבעה נקיים . ואציין שהילדים שלי גם לפעמים ישנים אצלי במיטה . למרות שזה בצד של המיטה שלי יכולה לא לייחס את זה אליי?
בנוסף, כתם קטן מגריס על תחתונים לבנים אפשר לא להתייחס אם יש לי ספק לגבי הצבע ?

תשובה:

כתם על בגד צבעוני אינו אוסר, בפרט שאינך בטוחה בצבע. כך גם הכתם הקטן מגריס. רק כדאי לשים לב אם משהו מתפתח לכיוון מחזור, שלא להכשל.