אישות

שאלה:

שלום כבוד הרב, יש לי שאלה יש לי זוגיות ויחסי אישות טובים עם בעלי אנחנו שומרים טהרה קרה שפעם אחת במשך שבוע לא היה בנינו יחסי אישות חלק מהשבוע היתה סיבה של בדיקה רפואית שעברתי והחלק השני ללא סיבה ככה יצא לא בכוונה, בעלי לקח את זה בצורה קיצונית כעס ולא דיבר איתי ניסיתי לדבר איתו ולהסביר שקורה ואנחנו בני אדם והוא לא מסכים אם זה , זה הגיוני איך שהוא מגיב ? מה עליי לעשות בנושא הזה? זה לא משהו שקורה באופן קבוע אבל קורה ,אשמח לעזרה.

תשובה:

שלום וברכה

קשה להכנס לתוך חדרי חדרכם להבין בדיוק מה הוא מרגיש… זה יכול להיות מובן רק על ידי שיח משותף שלכם על הענין, ככלל, יכול היה לבוא באמצע השבוע… אין סיבה להגיב כך, כנראה הוא מרגיש שכל הענין פחות חשוב לך, תסבירי לו שזה לא כך. תמיד שיח פתוח מועיל מאוד.

חיים טובים ומאושרים.