איך להיות יותר מחובר לקב"ה

שאלה:

אני גר בפנימייה חילונית ואין לי מה לעשות שם בשבתות וגם הספרים שאני קורא בעוונותיי הרבים קשורים או ליצה"ר או שטרי הדיוטות. השאלה היא איך להיות יותר מחובר לקב"ה עם דגש על שבתות אך גם על ימות החול

תשובה:

שלום וברכה

אכן שוחחנו על זה כמה פעמים, אני הייתי כן נאבק על האפשרות למצוא מקום דתי מתאים, בזמנו הפנתי אותך לאירגון בית חם שתתייעץ איתם בענין זה, אינני יודע אם זה נעשה. במקביל כמובן יש למצוא את הדרך לרומם את השבת, יש היום הרבה ספרים נעימים על פרשת השבוע במיגוון הרמות והסגנונות, עלונים שונים, ואם אפשר לצאת לשיעורי תורה כל זה חשוב עד מאוד.

בשורות טובות.